Poliisille hälytys vapaana liikkuvasta tiikeristä – olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurkaupungeissa asuvilla saattaa toisinaan olla vaikeuksia tunnistaa luontokappaleita toisistaan. New Yorkissa tehtiin tällä viikolla havaintoja tiikeristä, joka paljastui vähemmän vaaralliseksi villieläimeksi.

New Yorkin poliisit saivat torstai-aamuna lukuisia soittoja, joiden mukaan Washington Heightsin alueella oli nähty tiikeri tai jokin vastaava eläin. Paikalle saapuneille viranomaisille selvisi, että kyseessä oli vain isokokoinen pesukarhu.

Tieto tiikerihavainnoista levisi paikallisten asukkaiden keskuudessa rikosten raportoimiseen tarkoitetussa Citizen-sovelluksessa. Pesukarhu toimitettiin ABC7-uutissivuston mukaan paikalliseen eläinsuojaan, jossa se jouduttiin valitettavasti lopettamaan vesikauhu-uhan vuoksi.