Amanda Harkimo näyttävänä vessakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Parhaillaan Amanda nähdään myös Temptation Island Suomi -ohjelman sinkkuna.

Eilen illalla Amanda julkaisi itsestään kuvan poseeraamassa herutusselfiessä Kajaanissa, jossa hänet bongattiin samana iltana Onnelassa.

Taannoin Amanda kertoi selvittäneensä DNA-testillä taustojaan.

– Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen. Anyhow, se tarkoittaa sitä että mulla on tänään juhlapäivä!! Happy St Patrick’s day y’all!! oi, Amanda Harkimo kirjoitti.