Emily Ratajkowski takoi oman kultasormuksensa juuri häiden alla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski yllätti kaikki maaliskuussa menemällä naimisiin salaa maistraatissa hänen poikaystävänsä Sebastian Bear-McClardin kanssa. Emily Ratajkowski ei ollut ikinä unelmoinut häistä, minkä vuoksi hänestä maistraatissa vihkiminen kuulosti hyvältä idealta.

Emily Ratajkowski kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa, että vihkiminen tapahtui heti kosimista seuraavana päivänä. Pariskunnalla ei ollut vielä sormuksia, minkä vuoksi heillä oli joko 24 tuntia aikaa ostaa ne tai tehdä ne itse. Rakastunut pari päätti itse valmistaa omat sormuksensa vihkimistä edeltävänä iltana.

Emily ja Sebastian olivat heti kosimisen jälkeen kävelleet Chinatowniin ja ostaneet noin 30 grammaa puhdasta kultaa. He löysivät kultasepän, joka suostui auttamaan heitä sormusten tekemisessä illalla, kun kauppiaan liike meni kiinni. Pariskunta sulatti kullan ja teki niistä itse omat sormuksensa, joiden piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla vain väliaikaiset. Nyt nainen on kuitenkin jo niin kiintynyt omaan sormukseensa, että ei enää halua vaihtaa sitä.