Mummokalsarit taas muotia – mukavuus menee ulkonäön edelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pienet pitsihepeneet ovat saaneet väistyä nykyisen alusvaatemuodin tieltä, kun naiset haluavat panostaa alushousujen ja rintaliivien istuvuuteen ulkonäön sijaan. Nyt tärkeintä on se, että alusvaatteissa on hyvä olla.

Kaikki coolit naiset käyttävät nyt rentoja ja yksinkertaisia alusvaatteita – Kardashianin sisaruksia myöten. Yksinkertaiset alusvaatteet ovat tällä hetkellä kaikista halutuimpia, sillä naiset tietävät mukavuuden menevän näyttävyyden edelle. Niin sanotut mummokalsarit ovat miellyttävät jalassa, Huffington Post uutisoi.

Urheilulliset alusvaatteet eivät ole lähdössä pois muodista ainakaan hetkeen. Esimerkiksi Everlane-alusvaatevalmistaja markkinoi tuotteitaan tyyliin: ”Ei röyhelöitä, rusetteja tai muuta paskaa!”. Naiset ovat saaneet oikeuden käyttää yhtä miellyttäviä alusvaatekertoja kuin Calvin Kleinin boksereihin ikuisuuden ajan pukeutuneet miehet.

It’s time. #LoveYourUnderwear

A post shared by Everlane (@everlane) on

Leaning into the weekend ✨💛

A post shared by JONESY (@jonesy_ny) on