Britney Spears on minimekkojen kuningatar – vilautusvaara lähellä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ehtinyt tekemään uransa aikana paljon. Hän on laulanut, näytellyt ja ollut myös mukana omalla nimellään valmistamassa kauneusalan tuotteita. Nyt nainen nähtiin Beverly Hillsissä järjestetyssä GLAAD Media Awards -gaalassa.

Britney Spears on treenannut viime aikoina paljon ja viihtynyt kuntosalilla päivittäin, mikä näkyykin upeasti hänen vartalostaan. 36-vuotias tähti viihtyy etenkin hyvin lyhyissä pikkumekoissa, jollaisen kaunotar oli jälleen valinnut ylleen gaalaan.

Hollywood Beauty Awards -gaalassa Britney Spears vilautti lyhyen mekkonsa alta kuvaajille pakaraansa, mikä on ollut lähellä toistua tässäkin tapahtumassa. Naisen upea luomus istuu täydellisesti poptähden ylle, mutta on jälleen niin lyhyt, että naisen täytyi punaisella matollakin pidellä helmasta välillä käsillään kiinni.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News