Juha Tapio paljasti Staralle miten neuvoisi vuoden 1998 itseään: ”Korkkaa samppanja vähän useammin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Juha Tapio juhlii parhaillaan 20-vuotista uraansa uudella Kuka näkee sut -albumillaan, ja miehen tuleva kesä kuluu tuttuun tapaan vahvasti keikoilla. Juhlavuotensa kunniaksi Juha Tapio vieraili Staran toimituksessa kertomassa kuulumisiaan.

Samalla suosikkilaulaja kertoi miten hän neuvoisi 20 vuotta nuorempaa itseään, jos hän voisi hypätä aikakoneeseen ja lähteä antamaan vinkkejä menneisyyteen vuoteen 1998.

– Minä varmasti rohkaisisin sitä. Sanoisin, että kaikki menee paljon paremmin kuin olet osannut koskaan kuvitella. Että muista nauttia ja iloita ja muista olla tyytyväinen. Minulla on ollut tässä matkan varrella vähän sellainen taipumus, että en ole oikeastaan pyrkinyt mihinkään tähteyteen enkä mihinkään menestyksiin. Ne ovat tulleet sitten sitä kautta, kun olen halunnut tehdä musiikkia ja hyviä lauluja, Juha Tapio kertoi Staralle.

Katso koko videohaastattelu tästä

– Itsekritiikki on aina ollut kovaa ja itsekritiikki on ollut kova ja sellainen rima itselle, että pyrkii parhaimpaansa. Se on joskus vähän tylsistyttänyt sitä iloa. Olen katsonut kahdehtien sellaisia kollegoja, jotka ovat tosi kovia tuulettamaan vähäisimmästäkin ja riemuitsemaan.

– Mä haluaisin olla sellainen, ja olen tuhlannut vähän turhaa energiaa sen miettimiseen, että mikä voisi vielä olla paremmin. Tottakai se on ollut tärkeää, koska se on auttanut kehittymään ja että on tehnyt varmasti parhaansa aina, mutta ehkä ainoa asia jonka tekisin toisin olisi se, että ehkä korkkaisin sen samppanjan vähän useammin ja juhlisin onnistumisia estottomammin.