Lentokoneen moottori räjähti – matkustaja oli imeytyä ulos ikkunasta

Ohhoh! · Stara.fi

Paineistetussa lentokoneessa syntyy aina vakava vaaratilanne, jos koneen runkoon tulee pienikin reikä. Nyt Southwest Airlinesin lennolla on tapahtunut räjähdys, joka oli koitua välittömästi erään naismatkustajan kohtaloksi. Hän oli nimittäin imeytyä ulos lentokoneesta räjähdyksen rikkomasta ikkunasta.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu kuvia ja videoita New Yorkista Dallasiin matkalla olleelta lennolta 1380, jossa moottorin räjähdys rikkoi ikkunan. Videoissa nähdään miten happinaamarit ovat pudonneet matkustajien käyttöön. Boeing 737-700 -lentokone joutui tekemään räjähdyksen vuoksi pakkolaskun Philadelphiaan, NBC 10 uutisoi.

Naismatkustaja olisi tämänhetkisten tietojen mukaan voinut imeytyä ulos ikkunasta, elleivät muut matkustajat olisi pelastaneet häntä. Naisen saamista vammoista ei ole tietoa, mutta hänet kiidätettiin sairaalaan lentokoneen laskeuduttua. Lentokoneessa oli lentoyhtiön mukaan 143 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä. Onnettomuuteen liittyen Yhdysvalloissa on raportoitu yhdestä kuolleesta ihmisestä, mutta tiedossa ei ole onko kyseessä ikkunasta imeytymässä ollut matkustaja.

PÄIVITYS: Turmassa menehtynyt oli ikkunasta imeytymässä ollut nainen.