Pesukarhu yritti ystävystyä – kissalta tyly vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa perheissä on erilaisia lemmikkejä, jotka tulevat mainiosti toimeen keskenään ja osaavat olla yhtä suurta perhettä. Aina tilanne ei kuitenkaan ole näin onnellinen vaan lemmikit voivat jatkuvasti ärsyyntyä toistensa käytöksestä ja ajautua myös tappelemaan keskenään.

Nyt Instagramissa jaetulla videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa pesukarhu yrittää ystävystyä kissan kanssa. Kissa ja pesukarhu asuvat samassa perheessä, mutta jostain syystä kissa ei kuitenkaan näytä juuri pitävän pesukarhun seurasta.

Videolla nähdään miten varovaisesti pesukarhu yrittää lähestyä kissaa. Se yrittää kurkotella kissaa kohti suloisesti tassullaan ja päästä kissaa lähemmäs. Kun pesukarhu kuitenkin kääntää katseensa kissan suuntaan, kissa huitaisee sitä voimalla suoraan kuonoon ja poistuu paikalta.