Tietovisa paljasti – Chrissy Teigen ei tiedä miehestään juuri mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja mallikaunotar Chrissy Teigen saivat yhdessä Luna-tyttären noin puolitoista vuotta sitten. Nyt he odottelevatkin jo kuumeisesti toista lastaan, jonka sukupuolen Teigen paljasti Grammy-gaalan punaisella matolla kertoessaan, että hän odottaa poikaa.

Luna on moneen otteeseen todistanut, että hän on isänsä suurin fani. Chrissy Teigen on puolestaan näyttänyt useissa haastatteluissa, että hän ei seuraa miehensä uraa juuri lainkaan. Nyt Ellen DeGeneres päätti laittaa Chrissy Teigenin tietämyksen testiin leikkimielisessä visassa.

Ellen DeGeneres kyseli Chrissy Teigeniltä John Legendiin ja hänen uraansa liittyviä kysymyksiä. Vaimo ei tiennyt miehensä uraan liittyvistä asioista mitään, mikä näytti huvittavan myös itse Teigeniä. Chrissy Teigen kuitenkin huomautti, että tämä kertoo vain siitä, että hän ei ollut mikään hullu vainoajafani ennen kuin hän alkoi tapailemaan John Legendiä.