Tulinen ruoka sopii treffeille – herättää naisten kiinnostuksen

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mausteisen ja tulisen ruoan on huomattu olevan ihmisten hyvinvoinnille hyödyllistä. Se saattaa pidentää elinikää ja edistää terveyttä, minkä lisäksi se auttaa myös painonhallinnassa. Uuden tutkimuksen mukaan siitä on hyötyä myös treffeillä.

Daily Mail -sivusto kertoo Minnesotan yliopistossa tehdystä tutkimuksesta, jossa huomattiin, että naiset pitävät miehiä viehättävämpinä sen jälkeen kun he ovat syöneet tulista ruokaa. Tutkimuksessa oli mukana 87 naista, joille annettiin makeita herkkuja, mautonta ruokaa tai tulista ruokaa ennen kuin he pääsivät arvostelemaan miesten ulkonäköä ja kiinnostavuutta.

Tutkijat huomasivat, että tulisen ruoan syömisen jälkeen naiset pitivät miehiä kiinnostavampina ja paremman näköisinä, minkä lisäksi he olivat avoimempia parisuhteelle. Tutkijat saivat selville, että tulinen ruoka nosti naisten romanttista kiinnostusta, minkä lisäksi he olivat fyysisesti viehättyneempiä miehistä.