Fanit tyrmistyivät: Kylie Jenner jätti 10-viikkoisen vauvansa kotiin ja lähti festareille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner sai räppäri Travis Scottin kanssa esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta. Nyt 20-vuotias tähti juhli monta päivää Coachella-festivaaleilla jättäen kahden kuukauden ikäisen vauvansa kotiin, mikä on saanut fanit kritisoimaan naisen valmiuksia olla äiti.

Kylie Jenner on esitellyt hänen Instagram-kanavallaan erilaisia festivaalityylejä, joissa naisella nähdään pinkit ja siniset hiukset. Upeasti raskaudesta palautuneen vartalon ja kauniin ulkonäön sijaan fanit ovat kuitenkin huomioineet lähinnä sen, että nuori äiti on jättänyt jo nyt kaksikuukautisen vauvansa kotiin monipäiväisiä festareita varten.

Fanit ovat olleet todella näreissään siitä miten vähän Kylie Jenner viettää aikaa pienen Stormin kanssa. Jenner julkaisi kuvan, jossa hän juo muovimukista ja on autossa ilmeisesti matkalla kohti festivaalialuetta Travisin kanssa. Etenkin tämä kuva sai paljon negatiivista palautetta, jossa moni oli huolissaan siitä miten vähän tuore äiti viettää aikaa pienen vauvansa kanssa.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

👾

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on