Lentokone syöksyi maahan – kojelautakamera ikuisti tilanteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kojelautakamerat ikustavat usein maan pinnalla kulkevien ajoneuvojen kolareita ja läheltä piti -tilanteita. Nyt sellainen on kuitenkin onnistunut tallentamaan lento-onnettomuuden. Autoilija oli juuri odottamassa vuoroaan pikaruokalan autokaistalla, kun hän päätyi todistamaan yllättävää näkyä.

Pienikokoinen Cessna Centurion -lentokone syöksyi maahan hänen läheisyydessään. Kojelautakameran videolta nähdään, kuinka kone kiitää vaaralisen läheltä autotiellä ajavia autoja. Se ei kuitenkaan osunut yhteenkään niistä.

Daily Mailin mukaan lentokone päätyi lopulta läheisen puron pohjaan. Koneessa oli onnettomuushetkellä kolme matkustajaa. Ainoastaan yksi heistä loukkaantui tapaturman aikana.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.