Marika Fingerroosin jättipovi pani bikinit koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi takavuosien tunnetuimmista kotimaisista kohujulkkiksista, Marika Fingerroos, on viettänyt jo vuosia poissa julkisuuden valokeilasta. Viime vuosikymmenellä hän ja Martina Aitolehti olivat kuitenkin maan tunnetuimmat salarakkaat, jotka myös levyttivät yhdessä albumillisen musiikkia.

Nykyisin Marika Fingerroos julkaisee kuviaan lähinnä sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan Kreetan Plataniaksessa lomaileva kurvitar näyttää nauttineen aurinkolomastaan täysin rinnoin ainakin mikäli lomakuviin on uskominen.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Tämän duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Duo antoi tuolloin viimeisen yhteishaastattelunsa Staralle. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.

Pus😘

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

#bikini #holidaymood #vacation #relaxed #pool #greece 🌴☀️

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

🌴☀️💕

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on