Southwestin turmakoneen naislentäjä on entinen F18-hävittäjälentäjä

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään Yhdysvalloissa sattuneesta lentoturmasta, jossa Southwest Airlinesin Boeing 737-700 -lentokoneen moottori räjähti ilmassa ja rikkoi reikiä lentokoneeseen. Räjähdys rikkoi myös matkustamon ikkunan, jonka vieressä istunut naismatkustaja imeytyi paineistuksen takia osittain ulos lentokoneesta.

Kanssamatkustajat onnistuivat vetämään naisen takaisin matkustamoon, ja hänet kiidätettiin onnistuneen pakkolaskun jälkeen ambulanssilla sairaalaan. Nyt on vahvistunut, että hän on menehtynyt saamiinsa vammoihin. Lentoturman uhri oli paikallisten uutiskanavien mukaan kahden lapsen äiti Jennifer Riordan, joka työskenteli PR-johtajana Wells Fargossa. Kuolinsyytä ei ole vielä paljastettu.

New Yorkista Dallasiin matkalla olleella lennolla oli lentoyhtiön mukaan 143 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä. Lentokapteeni Tammie Jo Shults on noussut sankariksi, sillä hän onnistui tekemään pakkolaskun pahasti vaurioituneella lentokoneella Philadelphiaan. Monet matkustajista pelkäsivät lentokoneen putoavan, mutta lopulta uhkaavasta lentoturmasta selvittiin yhden ihmishengen menetyksellä. Onnettomuuden syytä tutkitaan.