American Pie -tähden vaimo kuihtui olemattomiin: ”En ajatellut, että mitään on vialla”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

American Pie -elokuvista tunnettu Jason Biggs sai lapsen hänen vaimonsa Jenny Mollenin kanssa puoli vuotta sitten. Lapsen syntymän jälkeen Jenny aloitti kuntoilun ja halusi monien muiden tuoreiden äitien tapaan saada raskaana kerrytetyn painon putoamaan. Tämän vuoksi nainen ei ajatellutkaan, että hänessä olisi ollut mitään vikana kun paino putosi todella vaivattomasti.

Jenny Mollen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan muille äideille varoituksena kuvan, jossa hänen kylkiluunsa paistavat selvästi hyvin rasvattoman ihon alta. Nainen ei ollut ajatellut, että hänessä on mitään vikana tai että hän olisi liian hoikassa kunnnossa. Jenny oli mennyt niskavaivojen vuoksi tapaamaan lääkäriä, joka oli kuitenkin huomannut, että nainen on huolestuttavan laiha.

Naiselta otettiin verikokeet, joiden tuloksia hän odottelee edelleen, mutta lääkäri epäilee kyseessä olevan Gravesin tauti, joka on kilpirauhasen liikatoiminnan yleisin aiheuttaja. Tauti aiheuttaa silmän takakuopan sidekudoksen kasvua, joka työntää silmää ulospäin kuopastaan. Sen lisäksi potilailla voi esiintyä tärinää ja huomattavaa painon laskua.

Tauti on yleisin 30-40 -vuotiaiden naisten keskuudessa, ja sen laukaisee useimmiten stressi. Tämän vuoksi tuoreet äidit ovatkin suurimmassa vaarassa saada tämän autoimmuunisairauden. Monilta ensimmäiset oireet jäävät helposti huomaamatta juuri siitä syystä, että nopea painon putoaminen voi tuntua raskauden jälkeen toivotulta asialta ja se voidaan yhdistää imettämiseen.

Totally different pages

A post shared by Jenny Mollen (@jennyandteets2) on

I wonder if Sid knows I’m just using him to get a pic of myself in a bikini

A post shared by Jenny Mollen (@jennyandteets2) on

#5monthspostpartum Thanks @the100pilates

A post shared by Jenny Mollen (@jennyandteets2) on