Pikkusuolaisen nälkä yllätti morsiamen yöllä – tilasi McDonald’sista 300 juustohampurilaista

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen pariskunta meni naimisiin Sydneyssa Miramare Gardens -juhlatilassa, jossa he juhlivat häitään 450 vieraan kanssa. Yksi tuoretta avioparia yhdistävä tekijä on rakkaus McDonald’s-ravintolan juustohampurilaisia kohtaan.

Nancy ja Andrew Mowad söivät yhdessä suosikkivälipalansa, McDonald’sin juustohampurilaset, heti heidän vihkiseremoniansa päätyttyä jo autossa. Juhlapaikalla tarjoiltiin Daily Mail -sivuston mukaan hienompi kolmen ruokalajin illallinen, jonka jälkeen juhlinta jatkui tanssimisen ja hauskanpidon merkeissä.

Illan lähestyessä loppuaan morsian keksi hauskan ajatuksen tilata kaikille myöhempään juhlimaan jääneille vieraille juustohampurilaisia. Aviopari tilasi läheisestä McDonald’s-ravintolasta yhteensä 300 juustohampurilaista, jotka tarjoiltiin pikkusuolaista himoitseville häävieraille upeasti tarjottimilla. Hääpaikan julkaisemalta Facebook-videolta voidaan nähdä miten onnelliseksi näky hampurilaisista teki juhlijat.

Miramare UBER EATS….Nothing like a bride and grooms request for 300 Macca’s cheese burgers before the night is to finish!!!!

Publiée par Miramare Gardens sur dimanche 15 avril 2018