Ratinan kauppakeskus avattiin Tampereella: ”Jono on melkein Jyväskylään asti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampereen suurin kauppakeskus Ratina avattiin tänään juhlallisin menoin, ja avajaiset näyttävät houkutelleen paikalle paljon asiakkaita. Ratinan uusi kauppakeskus on yhdistelmä muotia, herkuttelua, päivittäisostoksia, sisustusta sekä kauneus- ja terveyspalveluita.

Ratinan kauppakeskuksen ylimpään kerrokseen upealla näköalalla varustetun Periscope-ravintolan avannut julkkiskokki Arto Rastas julkaisi tänään Facebookissa kuvan, jossa nähdään millaisen ihmismäärän avajaispäivä houkutteli paikalle. Kuvassa näkyy pitkä jono, joka muodostui kauppakeskuksen eteen jo reilusti ennen sen aukeamista.

Ratinan avajaisia vietetään 19.-22. huhtikuuta, ja sunnuntaihin saakka kauppakeskuksessa on erilaista ohjelmaa ja tarjouksia uuteen keskukseen tutustumaan tulleita asiakkaita varten. Tänään keskuksessa voi nähdä muun muassa tanssi- ja sirkusesityksiä, ja nauttia sekä Leon että Evelinan keikoista.

Mitä? sanoiko joku ettei Kauppakeskus Ratina kiinnosta jengiä.Jono on melkein Jyväskylään asti😅

Publiée par Arto Rastas sur jeudi 19 avril 2018