Sampo Kaulanen sai Selviytyjät-kuvauksiin musertavan kirjeen – lapsi luuli isänsä kuolleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisiossa saadaan sunnuntai-iltaisin seurata miten joukko suomalaisia julkkiksia yrittää selvitä Filippiinien viidakkosaarilla viikkokausien ajan. Jokainen ymmärtää, että koti-ikävä alkaa vaivata varsinkin perheellisiä kilpailijoita, joista yksi on suosikkikauppias Sampo Kaulanen.

Nyt Ruutu-palvelussa on julkaistu ennakkomaistiainen tulevasta jaksosta, jossa Kaulasen koti-ikävä kiteytyy. Neljä viikkoa matkalla ollut Sampo saa kotoa koskettavan kirjeen. Vaimon ja tyttären lähettämässä kirjeessä on musertava viesti siitä miten paljon tytär kaipaa isää kotona. Sitten kirjeestä paljastuu, että tytär luulee isänsä kuolleen.

– Tytär sanoi mulle autossa, että haluaa korvikset. Sanoin, että iskähän sanoi, että se sattuu. Hän vastasi, että ei haittaa, iskä tykkää sitten kun katsoo vaarin kanssa taivaasta. Silloin pillahdin itkuun, Sampon Michele-vaimo kirjoittaa ja Sampo murtuu välittömästi.