Zlatanista on nöyryys valovuosien päässä: ”Panin Ruotsin maailmankartalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen maailmanluokan jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on tuttu myös monille suomalaisille, ja nyt hän on päässyt näyttämään taitojaan Yhdysvalloissa. Atlantin takana jalkapallo, paikallisittain soccer, ei ole vielä onnistunut nouseman yhtä suureksi hittilajiksi kuin muualla maailmassa.

Taannoin David Beckham yritti tehdä jalkapallosta suosittua, ja nyt tuon roolin on ottanut Zlatan Ibrahimovic. Hänen uransa käynnistyi Los Angeles Galaxy -joukkueessa upeasti, ja ruotsalainen kutsuttiin pian myös Jimmy Kimmelin suosittuun keskusteluohjelmaan. Siinä selviää, että Zlatan tervehti paikallisia koko sivun lehtimainoksella.

Haastattelussa Zlatan kommentoi hauskan arrogantilla tavalla itseään ja sitä mitä saavutuksia hänellä on. Mies muun muassa kertoo suunnitelleensa pitkään lahjaa Los Angelesille, ja päätti lopulta antaa itsensä. Lisäksi hän kertoo saaneensa Ruotsin maailmankartalle. Vastaava annos itsetuntoa voisi joskus maistua myös suomalaisille urheilijoille.