Kohumalli on Kim Kardashianin kaksoisolento – muhkeine kurveineen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on saanut jalkaa oven väliin julkkismaailmassa.

The Weekndin kanssa viime aikoina seurustellut kurvitar kuvattiin nyt saapumassa Dave Chappellen yksityisjuhliin Delilah Barin West Hollywoodissa. Samalla hän muistutti ulkoiselta olemukseltaan poikkeuksellisen paljon Kim Kardashiania pukeutumistaan, kasvojaan ja kurvejaan myöden.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash