Koira oli aina pahanteossa – vauvan syntyminen muutti sen käytöksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen pienimmät muodostavat yleensä erityiset suhteet perheen lemmikkien kanssa. Nyt videolla ihastuttaa suloinen kaksikko, Loki ja Tallulah, joista tuli parhaat ystävykset heti kun Tallulah syntyi perheeseen.

Tytön isä Ryan Symes on kuvannut videolle useita suloisia hetkiä, joissa Loki ja Tallulah viettävät aikaa keskenään. Paimenkoira Loki oli aiemmin aina pahan teossa. Koira oli melko omapäinen ja tuhosi toisinaan kodin irtaimistoa välittämättä omistajiensa kielloista. Lokin käytös kuitenkin muuttui kun pieni Tallulah-tyttö saapui perheeseen.

Loki rauhoittui heti, kun Tallulah syntyi. Koira rakastui tyttöön välittömästi ja alkoi pahanteon sijaan kaitsemaan tyttöä ja kulkemaan lapsen perässä. Loki ja Tallulah ovat todella ihastuttava kaksikko, joka on saanut nyt jälleen uuden pienen perheenjäsenen, jonka perään nyt sekä isosisko että koira voivat yhdessä katsoa.