Miss Suomi Shirly Karvisen herkkä pusukuva nettiin: ”Nostanut mut niin syvistä vesistä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

SuomiRock-radiokanavalla juontajana työskentelevä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen seurustelee julkkiskuntovalmentaja Vertti Harjuniemen kanssa. Pariskunnan liitto on ollut myrskyisä heidän erilaisten persoonallisuustyyppien vuoksi, mutta nykyisin pari suorastaan hehkuu onnea ainakin Instagram-kuvan perusteella.

Shirly Karvinen on julkaissut Instagramissa yhteiskuvan miehensä Vertti Harjuniemen kanssa. Nainen ylistää Verttiä, joka on myös omalla sinnikkyydellään saanut valettua uskoa Shirlylle. Missi kertoo olevansa miehelleen äärimmäisen kiitollinen, koska Vertti osaa inspiroida ja motivoida naista parhaalla mahdollisella tavalla. Vertiltä ilmestyi äskettäin Hyvä, parempi, paras -niminen kirja.

– Yks isoimmista asioista mihin tässä miehessä rakastuin oli sen kunnianhimo ja kyky puskee itseensä, sekä muita kohti niiden tavoitteita. Mulla on matkanvarrella ollu hetkiä jolloin usko itseeni ja mun tekemiseen on ollu hukassa ja tää mies on nostanut mut niin syvistä vesistä välillä, että sanat ei pysty ilmasemaan sitä kiitollisuuden määrää, Shirly kirjoitti.

Yks isoimmista asioista mihin tässä miehessä rakastuin oli sen kunnianhimo ja kyky puskee itseensä, sekä muita kohti niiden tavoitteita. Mulla on matkanvarrella ollu hetkiä jolloin usko itseeni ja mun tekemiseen on ollu hukassa ja tää mies on nostanut mut niin syvistä vesistä välillä, että sanat ei pysty ilmasemaan sitä kiitollisuuden määrää. Joka päivä se motivoi mua puskemaan vähän enemmän, tekemään vähän kovemmin ja unelmoimaan sitäkin lujempaa. Inspiroit mua jatkuvasti ja oon äärettömän ylpeä siitä, että saan rakentaa tätä elämää just sun kanssa. ❤️ Mun lisäksi sä motivoit tuhansia muita ihmisiä olemaan itsestä se paras versio. Mä olen niin onnellinen sun puolesta, että nyt sun kokemukset, keinot ja onnistumistarinat löytyy kansien välistä. Hanki Vertin ”hyvä parempi paras” -kirja @fitrakirjat (www.fitrakauppa.fi). Jos saat palasenkin tän miehen tahdonvoimaa niin sä voit saavuttaa ihan mitä vaan. Proud of you baby 💃🏽 #lifepartner #congrats #bookrelease

A post shared by SIRPA 👑 (@shirlykarvinen) on