Aina nettiostokset eivät mene nappiin – 72 surkuhupaisaa esimerkkiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkkokaupat käyttävät aina mainoskuvissaan upeita malleja, joiden päällä myytävät tuotteetkin näyttäisivät paremmilta. Tuotteita on voitu myös kuvia varten hieman parannella ja muokata erilaisilla väliaikaisilla ompeleilla ja kiinnityksillä niin, että ne näyttävät mallin päällä täydellisesti istuvilta. Tämä aiheuttaa kuitenkin sen, että monet asiakkaat joutuvat pettymään saadessaan tilaamansa tuotteen kotiin.

Scoop-kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään miten monilla eri tavoilla verkko-ostokset voivat mennä pieleen. Yli 12-minuuttisella videolla nähdään 72 erilaista virheostosta, jotka ovat osoittautuneet lähes joka kerta täysin käyttökelvottomiksi.

Verkossa on nähty hauskoja esimerkkejä vaatteista, jotka ovat verkkokaupan kuvassa näyttäneet täysin erilaisilta kuin asiakkaan päällä. Osa vaatteista näyttää jopa niin erilaiselta, että on selkeästi nähtävissä, että kuvassa on käytetty eri asua. Osa ihmisistä on tehnyt surkuhupaisia virheostoksia myös huonekalujen kanssa luullessaan nukketalokokoisia huonekaluja oikeiksi kalusteiksi.