Blac Chyna ei anna lapsensa huoltajuutta – taistelee vaikka maailman ääriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheen velipoika Rob Kardashian on kertonut palkanneensa lisää lakimiehiä saadakseen hänen ja glamourmalli Blac Chynan yhteisen lapsen, yksivuotiaan Dream-tyttären yksinhuoltajuuden. Syynä on malliäidin raivokohtaus Six Flags -huvipuistossa. Rob on kertonut pelkäävänsä lapsensa turvallisuuden puolesta.

Glamourmalli Blac Chyna riehui äskettäin kalifornialaisessa Six Flags -huvipuistossa heittäen lasten leikkiauton kohti ventovierasta naista. Entisen stripparin raivokohtaus taltioitiin kameralle. Nyt lapsen isä, Rob Kardashian on huolestunut lapsensa turvallisuudesta äkkipikaisen naisen kanssa. Miehen mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Blac Chyna käyttäytyy väkivaltaisesti, ja naisen riehumisesta on käynnissä muita oikeusjuttuja.

Rob Kardashian ei kuitenkaan tule saamaan lapsen yksinhuoltajuutta helpolla tai ilman taistelua. TMZ:n mukaan Blac Chyna on nimittäin vannonut taistelevansa yhteishuolatjuuden puolesta kaikilla mahdollisilla keinoilla. Blac Chynan asianajaja Walter Mosley painottaa, että kaksikko on aiemmin tehnyt kirjallisen sopimuksen huoltajuudesta, eikä sitä ole tarkoitus lähteä muuttamaan yhden epäonnisen tapahtuman johdosta.

🎀💕🌈🤪👑 Chilllin in my @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on