Mitkä muodot! Demi Rose jättikurveineen poreammeessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut siitäkin jo yli 600.000 fanilla.

Demi Rose Mawby on viettänyt rentouttavaa lomaansa suomalaisillekin tutulla Kap Verdellä, jossa hän on nauttinut auringosta ja hiekkarannoista ystäviensä kanssa. Nyt kurvikas kaunotar kuvattiin ulkoporeammeessa, jossa hän siemaili samalla kuplivaa.

Nainen nautiskeli poreammeen poreilusta ja aurinkoisesta säästä valkoisissa bikineissä, jotka korostivat naisen tiimalasimallista vartaloa. Tällä hetkellä Demi Rose seurustelee DJ-tähti Chris Martinezin kanssa, mutta mies ei ole loman aikana tarttunut paparazzien kameroihin.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News