Kesän kuuma hiustrendi – sävytys metallinhohtoisilla väreillä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvena metallonhohtoa nähdään vaatteissa ja asusteissa etenkin pikkujoulukaudella. Kevättä kohti metallinhohtoiset sävyt yleensä asusteista jäävät, mutta nyt ne ovat palaamassa hiusvärien muodossa kesäksi takaisin.

Viimeisen vuoden aikana meikeissä on nähty paljon kromatun kaltaisia hohtavia huulipunia, korostuspuutereita ja luomiväripaletteja. Nyt metallinhohtoiset sävyt tuodaan InStyle-sivuston mukaan myös hiuksiin. Tämän kesän suosituimpaan hiustrendiin kuuluu hiusmuotoilija George Papanikolasin mukaan balayage-tekniikalla tehdyt metallinhohtoiset sävytykset.

Balayage-tekniikalla tehty sävytys ei yllä omaan tyveen vaan väri alkaa liukuvasti hiusten päältä ja voimistuu kohti latvaa luonnollisesti. Kesällä hiuksissa tullaan näkemään tällä tekniikalla tehtyjä värjäyksiä, joissa hohtavat etenkin metalliset kullan, hopean, ruusukullan ja kuparin sävyt kylmempien sinisten ja hopeiden sävyjen lisäksi.

Metallic lavender balayage #behindthechair #balayage #metallicbalayage

A post shared by Lauren Miller (@hairbylaurenmiller) on