Maailman tredikkäin leijona kuvattiin Nairobissa – hipstereiden sukua?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten keskuudessa suositut hiustyylit vaihtelevat aina kausittain samalla tavalla kuin naisillakin. Edellisinä kesinä etenkin miesten pienet nutturat ja tuuhea metsuriparta ovat olleet yleinen näky katukuvassa. Nyt samanlainen näky todistettiin kansallispuistossa.

Ihmisiä on huvittanut Nairobin kanssallispuistossa kuvattu leijona, joka näyttää erityisen trendikkäältä. Sen harja on muotoutunut tavalla, joka saa karvat näyttämään aivan siltä kuin leijonalla olisi pitkä metsuriparta ja päälaelle vedetty miesnuttura.

Palkittu luontokuvaaja Paras Chandaria onnistui nappaamaan sosiaalisessa mediassa myöhemmin leviämään lähteneen kuvan leijonasta, joka näyttäisi olevan kansallispuiston viilein kissapeto. Kuvaaja kertoi Daily Mail -sivuston mukaan leijonan näyttäneen muihin leijoniin verrattuna aivan siltä kuin se olisi saanut hieman apua ulkopuolisilta ulkonäkönsä ylläpitämisen suhteen.