Aviciin muistotilaisuus toi tuhansia faneja Sergelin torille – tori täyttyi EDM-musiikista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perjantaina Aviciin tiedottaja Ebba Lindqvist julkaisi tiedon siitä, että ruotsalainen DJ-tuottaja Avicii on kuollut. Vain 28-vuotiaana menehtynyt superlahjakkuus löydettiin menehtyneenä Muscatissa, Omanissa sijaitsevasta hotellista.

Aviciille järjestettiin useita kunnianosoituksia ympäri maailmaan. Muun muassa Coachellassa miehen nimissä pidettiin hiljainen hetki. Aviciin ruotsalaiset fanit järjestivät myös miehen kotimaassa Sergelin torilla muistotilaisuuden, jossa tuhannet fanit kuuntelivat yhdessä miehen tuotantoa.

Ruotsalaisen The Local -lehden mukaan tapahtumasta sovittiin nopeasti Facebookissa Avicii Tribute -nimisessä ryhmässä, jonka ansiosta jo lauantaina tuhannet ihmiset löysivät tiensä Sergelin torille. Tapahtumassa vietettiin ensin hiljainen hetki, minkä jälkeen tori täyttyi iloisista Aviciin julkaisemista elektronisen musiikin jättihiteistä.

Minnesstund Avicii #sergelstorg #avicii #restinpeace #stockholm #aviciistockholm #love

A post shared by Martina (@martinakern) on