Britannian uusi pikkuprinssi esiteltiin lehdistölle – tässä hän nyt on!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttua ja Walesin prinssi William sekä hänen herttuatarvaimonsa saivat tänään kolmannen lapsensa. Prinssi William oli mukana synnytyksensä, joka sujui hyvin. Kate Middleton synnytti pikkuveljen neljävuotiaalle prinssi Georgelle ja kaksivuotiaalle prinsessa Charlottelle.

Splash

Kensingtonin palatsi tiedotti, että Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton synnytti terveen pojan aamupäivällä. Vastasyntyneellä pojalla oli painoa 3,8 kiloa, ja Cambridgen herttuatar sekä poika voivat kumpikin hyvin. Kuvat sairaalasta nopeasti kotiutetusta kolmikosta julkaistiin pian synnytyksen jälkeen.

Kate Middleton on joutui perumaan kuninkaallisia tehtäviään kesästä saakka jatkuneen vaikean aamupahoinvoinnin vuoksi. Nainen turvautui synnytysmetodiin, jossa käytetään hyväksi hypnoosia. Hypnosynnytys hyödyntää syvää rentoutumisen muotoa synnytyksessä sekä sitä ennen ja jälkeen synnytyksen.

Splash
Splash
Splash