Gwen Stefani vastaan superfani – kumpi tiesi laulajasta enemmän?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Gwen Stefani on tehnyt todella mittavan uran musiikin parissa. Vuosikymmeniä kestäneen uran varrelle mahtuu paljon saavutuksia ja tapahtumia, jotka ovat olleet tapahtumahetkellä isoja asioita, mutta saattaneet siitä huolimatta unohtua myöhemmin.

Nyt Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelman juontaja halusi laittaa 48-vuotiaan naisen tiedot testiin. Jimmy Kimmel oli laatinut leikkimielisen tietovisan, jossa Gwen Stefanin tuli muistaa häneen liittyviä asioita. Naisen vastapelaajaksi pääsi superfani Diane, joka on seurannut naisen uraa pikkutytöstä saakka ja käynyt yli sadassa naisen esiintymisessä.

Kilpailussa naisten tuli vastata kysymyksiin, jotka koskivat Gwen Stefania ja hänen elämänsä eri vaiheita melko laajasti. Diane onnistui lopulta nappaamaan voiton itselleen tietämällä kaksi vastausta enemmän kuin Gwen itse. Tästä nainen sai palkinnoksi laulajan lahjoittaman käsilaukun, paidan ja aurinkolasit.