Kate Middleton synnytti terveen pojan – Britannian kuninkaalliset iloitsevat uudesta prinssistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttua, eli Walesin prinssi William ja hänen herttuatarvaimonsa saivat kolmannen lapsensa tänään. Prinssi William oli mukana synnytyksensä, joka oli CNN-uutisten mukaan mennyt hyvin. Kate Middleton synnytti pikkuveljen neljävuotiaalle prinssi Georgelle ja kaksivuotiaalle prinsessa Charlottelle.

Kensingtonin palatsi tiedotti tänään, että Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton synnytti terveen pojan aamupäivällä. Vastasyntyneellä pojalla oli painoa 3,8 kiloa, ja Cambridgen herttuatar sekä poika voivat kumpikin hyvin.

Kate Middleton on joutui perumaan kuninkaallisia tehtäviään kesästä saakka jatkuneen vaikean aamupahoinvoinnin vuoksi. Nainen turvautui synnytysmetodiin, jossa käytetään hyväksi hypnoosia. Hypnosynnytys hyödyntää syvää rentoutumisen muotoa synnytyksessä sekä sitä ennen ja jälkeen synnytyksen.