Kissa rakastaa pientä pahvilaatikkoa – näyttääkö tämä tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat koittavat mahduttaa itsensä mitä pienimpiin koloihin ja laatikoihin makoilemaan joko lämmitelläkseen tai tunteakseen olonsa turvalliseksi. Tämän vuoksi perheen kissa löytyykin usein pienestä roskakorista, hedelmäkulhosta, lavuaarista tai laatikon sisältä.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen Morty-niminen kissa, joka rakastaa pientä pahvilaatikkoaan. Kissa mahtuu pikkuruisen laatikkonsa sisälle juuri ja juuri makoilemaan, mutta se näyttäisi ahtaista oltavista huolimatta olevan kissan lempipaikka koko talossa.

Huvittavalla videolla nähdään useita tilanteita, joissa Morty syöksyy laatikon sisälle. Kissa ottaa aina kaukaa kunnon vauhdit ja hypähtää kesken juoksuaskeleiden laatikkoon, joka liikkeen voimasta liukuu eteenpäin kun Morty pujahtaa sinne nopeasti makaamaan.