Nainen pelasti nälkäisen kimalaisen sokerivedellä – moni olisi toiminut toisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia mieltä lämmittäviä tapauksia, joissa eläinrakkaat ihmiset ovat auttaneet pulaan joutuneita eläimiä. Tällä kerralla avuliaat ihmiset päättivät auttaa kimalaista, joka oli herännyt auringon valon vuoksi hyytävän kylmään päivään.

Englannissa kuvatulla videolla nähdään miten mies ja nainen auttavat kimalaista. He olivat löytäneet kimalaisen ulkoa kylmästä säästä. Se oli ilmeisesti herännyt horroksestaan auringon ansiosta, mutta kylmän ilman vuoksi ei ollutkaan löytänyt mitään syötävää.

Nainen oli hakenut heti kimalaiselle sisältä sokerivettä, jota hän alkoi sormenpäänsä avulla kimalaiselle syöttämään. Ystävysten mielestä kimalaisella on turhaan niin huono maine, koska niillä on kuitenkin tärkeä tehtävä maan päällä, minkä vuoksi niistä tulisi huolehtia.