Parhaat meikkivinkit kiireiselle – käytännölliset ohjeet säästävät aikaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Siinä vaiheessa, kun aamun puolituntinen valmistautumishetki on kutistunut viideksi minuutiksi, voi ehostaminen jäädä nopeaksi sutaisuksi. Nyt TLC:n lifestyle-asiantuntija Claire Ashley vinkkaa, kuinka kiireen keskellä voi silti varmistaa huolitellun ulkonäön.

Käytännölliset ohjeet säästävät aikaa ja vähentävät stressiä. Hiusten valtoimenaan sojottavat suortuvat saa nätisti päätä myöten ja kiiltäviksi hiuslakan ja hammasharjan avulla. Suihkuta hiuslakkaa hammasharjaan ja vedä suortuvat siistimmiksi. Toinen vinkki suosittelee saman huulipunan käyttämistä sekä poskipäillä että huulissa.

Tällöin ei tarvitse kaivella oikeita tuotteita meikkien seasta, kun yhdellä punalla saa paljon aikaiseksi ulkonäön eteen. Huulipuna antaa jo yksin huolitellun ulkonäön ja vaikutelman ehostuksesta. Mikäli ei ehdi lakkaamaan kynsiä, kannattaa suosia tarroilla varustettuja tekokynsiä. Ne voi asentaa paikoilleen vaikka bussimatkan aikana.