Suomen poliisi juhlisti koiranpäivää – ihastuttava kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että tänään 24. huhtikuuta on 12. valtakunnallinen Koiranpäivä. Päivällä tuodaan esille koiraharrastuksen tuomaa iloa ja hyvinvointia niin neli- kuin kaksijalkaisillekin. Nyt teemapäivää on juhlistettu myös poliisissa.

Suomen poliisi julkaisi Facebookissa ihastuttavan kuvan, jolla toivotettiin hyvää valtakunnallista koiranpäivää. Arkistokuvan on ikuistanut Lapin poliisilaitoksen Pekka Alamommo. Kuvassa nähdään miten poliisi Saana palkitsee nyttemmin jo eläköitynyttä Naksu-poliisikoiraa hyvin tehdystä työstä.

Koiranpäivänä kennelpiirit ja erilaiset paikallisyhdistykset ovat perinteisesti järjestäneet omia tapahtumiaan. Ympäri maata järjestetään tänään tapahtumia, joissa jokainen voi viettää koirapäivää juuri itselleen sopivalla tavalla. Päätapahtuma järjestetään Helsingin Narinkkatorilla kello 12.00 – 20.00. Paikalla voi tutustua esimerkiksi pallopaimennukseen, koiratanssiin, rally-tokoon, Nose Workiin ja avustajakoiriin.

Lisäksi tapahtumia järjestetään muun muassa Kirkkonummella, Askolassa, Seinäjoella, Tampereella, Lempäälässä, Sastamalassa, Siltakylässä, Joensuussa, Varkaudessa, Turussa, Paraisilla, Nurmeksessa, Kemissä, Iisalmessa ja Lahdessa.