Jennifer Lopez sädehti punaisella matolla – seksikäs iltapuku ei liikaa peittänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias laulaja Jennifer Lopez on tehnyt pitkän uran musiikin parissa, minkä lisäksi hän on näytellyt elokuvissa ja suunnitellut myös oman kenkämallistonkin. Ammattitanssijanakin toiminut Jennifer Lopez tuomaroi tällä hetkellä myös televisioitavaa World of Dance -nimistä tanssikilpailua.

Jennifer Lopez nähtiin nyt 2018 Time 100 Gala -tapahtumassa, joka järjestettiin New Yorkissa. Latinopoppari sädehti gaalan punaisella matolla ollessaan kuvattavana sekä yksin että poikaystävänsä Alex Rodriguezin kanssa.

Jennifer Lopez kiinnitti kaikkien huomion todella upealla tyylillään. Naisella oli yllään upea kimaltelevin yksityiskohdin koristeltu samppanjan värinen iltapuku, jossa oli hyvin avara kaula-aukko. Mekossa oli myös pitkä yläreiteen saakka ulottuva halkio, joka paljasti altaan naisen hyvin treenatut jalat.

Splash News