Koomikko kritisoi Sara Siepin roolia Onnenpyörässä – Roope Salminen älähti heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuiseen Wheel of Fortune -menestysformaattiin perustuva visailuohjelma Onnenpyörä teki paluun. TV5-kanavalla näytettävää visailua luotsaavat Jethro Rostedt ja Sara Sieppi, jonka roolia ohjelmassa on nyt kritisoitu erään kotimaisen koomikon toimesta.

– Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edes takaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, stand up -koomikko Iikka Kivi kirjoitti Twitterissä.

Sara Siepin poikaystävä Roope Salminen näki twiitin ja reagoinut siihen heti. Salmisen ja monen muun julkisuuden henkilön ottaessa kantaa Iikan twiittiin hän selitti, että Miss Suomi -instituutio antaisi naisista huonon kuvan. Tämä selitys ei tietenkään poistanut Salmisen mielestä alkuperäistä ongelmaa, joka oli se, että Iikka kirjoitti Miss Suomen roolin Onnenpyörä-ohjelmassa vastaavan kerrankin hänen, eli Sara Siepin, osaamista.

Pienen väittelyn jälkeen Roope Salminen antoi kuitenkin Iikalle anteeksi hänen alkuperäiset sanomisensa. Myös Sara Sieppi on ottanut asiaan kantaa hänen tuoreessa blogikirjoituksessaan. Sieppi haluaa muistuttaa kaikkia siitä, että myös missit ovat ihmisiä. Hän myös tarkentaa tekstissään miten monet Miss Suomi -tittelin saaneet naiset ovat onnistuneet tekemään menestyksekkäät urat itselleen ollessaan taitureita monilla eri aloilla.