Legendaarinen Honda Monkey tekee paluun Suomeen – tältä uutuus näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hondan legendaarisin mallinimi Honda Monkey on lukemattomille takavuosien teineille hyvinkin tuttu, sillä se sai aikoinaan Suomessa valtavan suosion. Nyt Honda Monkey tekee paluun Suomen teille, joskin merkittävästi muunneltuna versiona.

Honda Z50 Monkey -mallia myytiin aikoinaan peräti 32.000 kappaletta. Lähes ikoniseen asemaan nousseen klassikkomopon seuraaja on 125-kuutioinen Honda Monkey 125, joka näyttää edelleen hämmästyttävän samalta kuin esikuvansa. Menopelin hinta on nyt 3.990 euroa.

Honda Monkey 125

Monkey 125 on istuinkorkeudeltaan 776 mm, mutta se on siitä huolimatta riittävän tilava myös aikuisen ajettavaksi. Hallintalaitteet ovat suoraan Hondan isommista malleista, joten ajokokemus vastaa normaalikokoisen moottoripyörän ajamista.

Uutuudessa on lisäksi mukana kaikki modernin kevytmoottoripyörän tekniset ominaisuudet, kuten elektronisesti ohjattu polttoaineen ruiskutus, LED-ajovalot, kehittyneet ABS-jarrut ja säädettävä iskunvaimennus. Ensimmäiset Honda Monkey 125 -mallit saapuvat jälleenmyyille heinäkuussa 2018.