Näin Kanadassa pummitaan linja-autokyyti – älä kokeile itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä matkustaa välillä julkisilla kulkuneuvoilla pummilla. Ilman lippua matkustaessa ottaa kuitenkin aina ison riskin, koska tarkastajien sattuessa samaan vaunuun sakkojen hinta on todella tuntuva. Nyt YouTube-videolla nähdään miten Kanadassa matkustetaan pummilla.

Mies on päättänyt pummia linja-automatkan todella vaarallisella tyylillä. Mies ei olekaan mennyt linja-auton sisälle niin kuin muutkin matkustajat vaan tarttunut auton perään kiinni ja kulkenut matkan kokonaan linja-auton ulkopuolella.

Henkilöautolla viereen ajaneet kaverukset ovat kuvanneet tilanteen huomatessaan miten mies on päättänyt matkustaa roikkumalla linja-autossa kiinni. Auton perässä roikkuva nuori mies vaikuttaa melko rennolta tilanteen vaarallisuuteen nähden ja haistattaa pitkät systeemille, jonka mukaan matkoista tulisi maksaa.