Viisi tärkeintä kysymystä deitille – auttavat tuntemaan paremmin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffisovellusten kautta voi hakea satunnaista seksiseuraa, viihdettä yksinäisiin iltoihin tai seurusteluseuraa vakavammalla mielellä. Mikäli haluaa aidosti suhdetta uuden ihmisen kanssa, tulee hänen elämäänsä liittyvät perusasiat selvittää. Siihen auttaa viisi kysymystä.

Ensin tietysti kannattaa selvittää deitin parisuhdestatus, eli onko hän edelleen naimisissa vai viihtynyt sinkkuna pidempään. Mikäli henkilö on sinkku, kannattaa tietysti selvittää yksin vietetty aika. Osa ihmisistä hakee jatkuvasti uutta seuraa edellisen päätyttyä. Järkevämpää olisi viettää aikaa yksin eron jälkeen ennen uuteen parisuhteeseen hyppäämistä, Daily Mail Health kertoo.

Seuraava kysymys koskee työtilannetta, vaikka kaikki eivät mielellään puhukaan työasioista uudelle tuttavuudelle. Deitin perhesuhteita voi myös tiedustella, koska se voi määritellä paljon hänen elämäänsä. Tuleeko hän sukulaistensa kanssa toimeen ja onko hänellä omia lapsia? Jos hänellä on lapsia, muuttuu aikuisten suhteen laatu välittömästi. Oma jälkikasvu menee aina kaiken edelle.