Victoria Beckham ja James Corden parodiassa – taivaalta sataa Shaquille O’Nealeja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2013 julkaistiin Sharknado-niminen elokuva, jonka päätähtinä nähtiin Ian Ziering ja Tara Reid. Elokuvassa aviopari kohtaa katastrofaalisen myrskyn, joka on nostanut hait merestä tornadon keskelle ja kuljettanut ne kaupunkeihin. Nyt tarinasta on tehty uusi versio melko tunnetuilla henkilöillä.

The Late Late Show -keskusteluohjelman juontaja James Corden ja Victoria Beckham ovat kuvanneet Sharknado-elokuvasta oman version, jossa taivaalta sateleekin myrskyn mukana lukemattomia Shaquille O’Neal -koripallotähtiä. Victoria ja James yrittävät selviytyä myrskystä, joka saa heidät myös rakastumaan toisiinsa.

Huvittavassa versiossa taivaalta putoilee Shaquille O’Nealeja, jotka murskaavat kaupungin alleen. Shaquille O’Neal on 2,16 metriä pitkä ja hyvin kookas mies, minkä vuoksi hän onnistuukin aiheuttamaan paljon tuhoa mihin ikinä putoaakaan tornadon mukana.