Aviciin kuolema vahvistui itsemurhaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin konemusiikin tähtiin lukeutunut ruotsalainen Avicii löydettiin äskettäin kuolleena hotellihuoneestaan Omanissa sijaitsevassa Muscat Hills Resortissa, jossa hän oli lomailemassa yhdessä ystäviensä kanssa. Keikkailun kaksi vuotta sitten jättäneen supertähden kuolema tuli yllätyksenä.

Nyt on selvinnyt, että supertähti teki itsemurhan. Metro-lehden mukaan Aviciin perhe on vahvistanut tiedot, että hän olisi kuollut omasta tahdostaan. Perheen julkaiseman tiedotteen mukaan Avicii oli ylisuorittava perfektionisti, jonka kova työtahti johti äärimmäiseen stressiin. Keikkailun lopettamisen jälkeen hän yritti löytää rauhan pelkästä musiikista, mutta sekin oli liikaa.

Introvertti Avicii kärsi urallaan stressistä ja alkoholista johtuneista terveysongelmista, mutta hänen uskottiin päässeen niistä eroon lopetettuaan raskaan keikkailun. Hänen oletettiin päässeen eroon alkoholismistaan, mutta vahvistamattomien huhujen mukaan hän olisi alkanut taannoin käyttää alkoholia uudelleen.