KISS-fani pyydettiin lavalle Foo Fightersin konsertissa – sitten jokaisen leuka loksahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuvan Fii Fightersin esiintymislavoilla nähdään ajoittain laulaja Dave Grohlin yleisöstä bongaamia vierailijoita, mutta nyt tuore tapaus on jotain aivan muuta kuin mihin yhtyeen keikoilla on tavallisesti totuttu.

Teksasin Austinissa konsertoineen yhtyeen Dave Grohl kutsui nimittäin esiintymislavalle KISS-yhtyeen kasvomaalauksen ottaneen nuoren miehen, jolle hän antoi lopulta kitaransa kysyttyään mieheltä sitä ennen onko hän tehnyt tätä aiemmin.

Ensimmäinen yllätys tulee jo siitä, että KISS-miehellä on mukana oma plektra ja että hän ottaa yleisönsä kuin ammattilainen. Jymy-yllätys nähdään kuitenkin vasta miehen ryhtyessä soittamaan. Lopulta KISS-mies pääsee nimittäin kitarasooloon, jonka aikana yhtyeen keulahahmo Grohl on pudota polvilleen. Biisin päätteeksi hän tekeekin niin ja palvoo vierailijaansa.

DJ Dave Gillhamin Facebookissa julkaisema video on katsottu jo yli 200.000 kertaa ja YouTubessa video on katsottu jo lähes kolme miljoonaa kertaa.