Näin Hailey Baldwin luo kesähehkun kasvoilleen – antoi meikkivinkkinsä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai Guess Jeansin mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan yhtiön 35-vuotiskampanjaan.

Tällä hetkellä poptähti Shawn Mendezin kanssa tiiviisti yhdessä kulkeva Hailey Baldwin esitteli nyt Voguen julkaisemalla videolla kesän helpoimman ja upeimman arkimeikin. Meikin kulmakivinä toimivat kuulas ja kevyt meikkipohja, aurinkopuuteri ja kimalteleva korostuspuuteri.

Aluksi 21-vuotias kaunotar peittää ihon värin epätasaisuudet peitevoiteen avulla. Sen jälkeen hän tuo kasvoilleen auringon hehkua tumman aurinkopuuterin avulla ja levittää myös luomilleen hieman tummemman sävyistä aurinkopuuteria. Poskille, huuliin ja nenän varteen lisätty kimalle, ripsiväri ja huulipuna viimeistelevät luonnollisen näköisen kesätyylin.