Poliisi ampui palomiestä vahingossa lamauttimella – anteeksipyyntö naurattaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliiseillekin tapahtuu toisinaan virantoimituksessa erilaisia mokia. Taannoin eräs yhdysvaltalainen poliisi tuli vahingossa iskeneekseen palomiestä sähköisellä lamauttimella.

Ohiolainen poliisi Darcy Workman oli hälytetty auttamaan palokunnan jäseniä paikalliseen sairaalaan. Hoidossa ollut potilas alkoi käyttäytymään väkivaltaisesti, jolloin Workan yritti tainnuttaa hänet lamauttimella. Hän kuitenkin lamautti vahingossa palomies Rickey Wagoneriin.

Workman on sittemmin pahoitellut kivuliasta mokaa Wangonerilta. Anteeksipyyntö tapahtui kakulla jossa luki ”Sorry I tased you”, eli anteeksi että ammuin sinua etälamauttimella. Facebookissa levinneen kuvan perusteella palomies ei kanna tapauksesta kaunaa.

 

Sooooo…. last week Ofc. Workman was assisting our FD on an EMS call. When they arrived at the hospital an altercation…

Publiée par Hamilton Township Police Department sur samedi 21 avril 2018