Ruisrockin keikan perunut Cardi B lopettaa keikkailun – ei pysty enää hengittämään kunnolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B odottaa tällä hetkellä esikoistaan räppäri Offsetin kanssa, minkä vuoksi hän joutui perumaan myös Ruisrockin esiintymisen. Nyt 25-vuotias tähti on ilmoittanut, että hän esiintyy lauantaina 28. huhtikuuta viimeisen kerran.

Cardi B on melkoinen persoona ja myös hänen esiintymisensä ovat aina olleet hyvin vauhdikkaita. Nyt nainen ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan, että Washington D.C.:ssä lauantaina järjestettävä Broccoli Fest tulee olemaan hänen viimeinen esiintymisensä, minkä jälkeen hän jää äitiyslomalle.

Cardi B:n laskettu aika on heinäkuun alussa, minkä vuoksi naisen vatsa onkin jo pyöristynyt kauniisti. Vatsassa kasvanut vauva hankaloittaa naisen esiintymistä, koska hän ei enää omien sanojensa mukaan pysty hengittämään kunnolla. Nainen hengästyy jo pelkästään puhuessaan, minkä vuoksi räppääminen ja tanssiminen alkavat tuottamaan naiselle todellisia vaikeuksia.