Koira vaikeutti Jeepin pesua – luuli hauskaksi leikiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia huvittavia videoita, joissa perheen lemmikit vaikeuttavat ihmisten arkisia askareita tai kotona treenaamista. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira halusi mukaan auton pesuun, mutta päätyi vain vaikeuttamaan sitä.

Brett Gerald on julkaissut hänen Facebook-sivuillaan huvittavan videon, jossa hän yrittää pihallaan pestä omaa autoaan. Mies on alkanut pesemään autoaan vesiletkulla, joka on saanut perheen lemmikin kiinnostuksen myös heti heräämään.

Kun mies yrittää pestä autoa, koira vilahtelee kameran ohi yrittäessään vesiletkusta tulevaa suihkua kiinni suullaan. Ilmeisesti omistaja tiesi jo etukäteen, että tämä on yksi koiran suosikkileikeistä kun hän osasi kuvata tilannetta jo valmiiksi videolle kamerallaan.

Can’t even wash my dang Jeep 🙄🙄 #BoonetheGSP

Publiée par Brett Gerald sur samedi 21 avril 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.