Marsut rakastavat porkkanaa – tällaista menoa välipalalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit rakastavat sitä kun ne saavat omistajiltaan naposteltavaa, ja moni lemmikki onkin hyvin perso lähes mille tahansa ruoalle. Usein suoraan ihmisen kädestä saatu herkku maistuu kuitenkin vielä paremmalta kuin omassa ruokakupissa oleva ruoka.

Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa marsut saavat himoitsemaansa välipalaa omistajaltaan. Marsut rakastavat porkkanatikkuja ja näyttävätkin suhtautuvan niihin yhtä intohimoisesti kuin koirat saamiinsa luihin tai muunlaisiin herkkutikkuihin.

Nainen istuu lattialla ja antaa marsuille porkkanatikut yksi kerrallaan. Heti kun marsut saavat oman porkkanan suuhunsa, ne kipittävät nopeasti omalle paikalleen syömään sitä. Thelavaempire-nimisellä Instagram-kanavalla nähdään miten vauhdikasta eläminen useamman lemmikkimarsun kanssa on.