Perheet todistivat erikoisen näyn – hylje saalisti uimarannalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat olivat lapsineen nauttimassa Australiassa Narooman rannalla kauniista ja aurinkoisesta kesäpäivästä. Kun he olivat menneet uimaan, he olivat yllätyksekseen saaneet nopeasti seuraa kaloja pyydystävästä hylkeestä.

Nälkäinen hylje oli hypännyt uimarantaa suojaavien esteiden yli saalistamaan ihmisten seassa uivia kaloja. Ihmiset seurasivat innoissaan sivusta ja yrittivät pysytellä poissa hylkeen tieltä, kun hylje sukelsi mielettömän lujaa vauhtia ihmisten seassa jahdatessaan kalaa.

Etenkin yksi mies joutui seisomaan jännittävässä paikassa kun hylkeen saalistama kala uiskenteli aivan miehen lähellä. Lopulta hylje kuitenkin onnistui nappaamaan saaliin suuhunsa ja kaikki tilannetta sivusta seuranneet alkoivat hurraamaan hylkeen onnistumiselle.