Turisti työnsi apinan lammikkoon – apina kosti välittömästi!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiinalaisella temppelillä vieraillut mies sai kokea kantapään kautta, ettei apinoille kannata ryttyillä. Pilan kohteeksi joutunut eläin päätti nimittäin iskeä takaisin.

Jiangsun alueen Xitian-temppelillä kuvatulla videolla turisti työntää pahaa-aavistamattoman apinan aidan ylitse lammikkoon. Apina kuitenkin hyppäsi nopeasti pois vedestä eikä selkeästi ollut mielissään miehen pilasta.

Apina raapaisi turistia käteen ja lähti jahtaamaan häntä. Mies onnistui pakenemaan temppelin suojaan toisenkin apinan liittyessä takaa-ajoon.

New York Post -lehden mukaan turisti ei kärsinyt vakavista vammoista kostonhimoisen apinan hyökkäyksessä. Temppelillä vierailevia turisteja varoitetaan olemaan koskematta alueella liikkuviin apinoihin.